knipselklein

Lees het hele artikel

zachte, prettige stem

“Sterre raakt je gevoel/emoties al voordat de sessie is begonnen met haar zachte, prettige stem. Ze weet precies de dingen te benoemen waar je tegen aan loopt of waar oud zeer nog zit. Sterre’s aanpak kan ik iedereen aanbevelen.”
Martine, 51

Rust en intuitieve aanpak

“Ik kwam bij EFT terecht omdat ik kampte met hevige angst-en paniekklachten. Ik had twijfels over EFT als zodanig. Het leek te simpel, te “ mooi om waar te zijn”. Ik heb gaandeweg af kunnen rekenen met een heleboel negatieve ervaringen uit het verleden en dingen die nog invloed op mij bleken te hebben door EFT kunnen “ ontladen”. Hierdoor kan ik er wel aan terugdenken maar roept het geen hevige gevoelens meer bij mij op. De rust en intuitieve aanpak van EFT als methode en Sterre als therapeut waren voor mij erg prettig. Ik heb mij vanaf het begin op mijn gemak gevoeld, maar ook serieus genomen. EFT is heel eenvoudig, maar raakt je op een ongekend diep niveau. Je moet je er wel aan durven openstellen. Gedragstherapie kijkt toch op een wat rationeler niveau naar problemen en je reactie op bepaalkde gedachtenpatronen. Het helpt je deze te onderkennen en er dan mee om te gaan. EFT gaat m.i. dieper en helpt ook echt om de negatieve lading van gedachtenpatronen af te halen. Heel erg bedankt voor je geduld en positieve benadering.” Wil, 57

Ontspannen en zelfverzekerd

“Als ik EFT doe bij Sterre voel ik mij steeds meer ontspannen en voel ik mij zelfverzekerd. Ik geloof dat met EFT alle problemen op te lossen zijn.”
Betty, 38

EFT zelf toepassen

“Onze zoon van tien was met regelmaat angstig voor o.a. honden en was in veel situaties onzeker over zichzelf. Door de EFT-sessies bij jou kan hij EFT nu zelf toepassen. Hij gebruikt het op momenten waarin hij zich onzeker voelt of angstig is. Door EFT kan hij deze momenten echt overwinnen. Het gevolg is dat hij nu veel meer durft en minder onzeker en angstig is. Hij is daardoor ook een stuk vrijer geworden en ziet hij alles minder somber. Daarnaast kon hij met jou over allerlei zaken praten en jij kon hem erg goed aanvoelen.
Sterre, bedankt voor je hulp. Onze zoon heeft er erg veel baat bij. “

Ouders van een jongen van 10

‘Stiekem kloppen’

“Ik wilde je nog ontzettend bedanken voor je sessie en de tijd en aandacht die je me hebt gegeven! Elke dag denk ik er toch weer even aan en probeer ik tijdens mijn werk ‘stiekem’ te kloppen.”
Martine, 28 jaar

Hoi Sterre

Het gaat goed, vanavond was ik ook weg en het ging zonder problemen.
Ze had alles onder controle. Langs een grote hond gefietst ging ook zonder problemen.
Dus wij zijn blij door EFT. Als er weer wat mocht voorkomen ga ik het zeker proberen of roep jou hulp in. Nogmaals bedankt voor deze goeie therapie, je deed ook het ontzettend goed. Dit alles heeft een hele goede indruk op Iris gemaakt
Groeten van Iris, 10, en Monique

Workshop loslaten

“Verhelderend, openheid, liefdevol, inlevend, rust, bezinning, 6e zintuig, extradimensie, kloppend, smaakt naar meer!”
Simone Beune, www.s-kwadraat.com

Pin It on Pinterest

Share This