Werkwijze

Niet praten, maar oplossen

Niet te veel praten, maar vooral oplossen. Vaak weet je wel dat je emoties overdreven voelen of begrijp je zelfs waardoor je emoties zo heftig zijn. Het begrijpen veranderd het niet. De emoties loslaten, zorgt er wel voor dat je je gedrag kunt veranderen.

Holistisch

In mijn praktijk werk ik holistisch. Dat wil zeggen dat ik samen met jou ga kijken naar de lichaam, geest en emoties. Met mijn opleiding als psycholoog en aanvullende opleidingen combineer in de reguliere werkwijze met complementaire technieken. De techniek die ik het meest gebruik is EFT, aangevuld met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, ontspannings­oefeningen, TAT, andere lichaams­gerichte technieken en ondersteunend voedingsadvies. Door van verschillende methodes de beste elementen te gebruiken en deze af te stemmen op de klant, bereiken we het beste resultaat. (Ik gebruik liever het woord klant dan cliënt omdat dit voor mij gelijkwaardiger klinkt.)

Samen werken en ‘huiswerk’

Om vrij te worden en steeds meer het leven te kunnen leiden dat je wilt, ga ik samen met jou op zoek naar de factoren die je klachten in stand houden en het belangrijkste: we werken aan een oplossing.
Hiervoor krijg je ook huiswerk mee. Doordat je ook zelf aan de slag gaat, bereik je veel sneller resultaat.

De technieken die ik gebruik zijn zeer geschikt voor de behandeling van trauma, angst en bij een laag zelfvertrouwen. EFT is daarnaast geschikt voor een reeks aan andere klachten. Bij twijfel of de sessies voor jou of je kind geschikt zijn, kan je altijd vrijblijvend contact zoeken. Veel gestelde vragen over EFT zijn te lezen in de FAQ.

Kosteloos kennismakingsgesprek en voorbereiding

Als je twijfelt of gewoon wat meer wil weten over wat EFT is en of je het prettig vindt om met mij te werken, kunnen we een kennismakingsgesprek houden. Hierin zal ik je laten ervaren wat EFT is en kunnen we kijken of het goed voelt om samen aan de slag te gaan met je klachten. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is gratis.
Het is ook mogelijk om dit gesprek via de skype te houden.
Om zo effectief mogelijk aan de slag te kunnen vraag ik je om van te voren de intakelijst in te vullen. Daarnaast de  klachtenlijst, de 4DKL. Hiermee krijgen we een objectiever beeld van hoe het met je gaat en kunnen we daarna ook goed meten hoeveel de sessies voor je hebben kunnen betekenen. Het invullen van deze lijst wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht.

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom. EFT is een methode waar ze ook zelf mee aan de slag kunnen. Om je kind hierin goed te kunnen ondersteunen, vraag ik je om ook zelf een sessie te volgen als ouder. Je kind voelt jouw eigen stress en emoties om de klachten van je kind. Door dit los te laten help je je kind enorm veel.

 

Pin It on Pinterest

Share This