Dankbaar, 10 jaar een eigen praktijk!

10 jaar aan de slag als psycholoog en natuurgeneeskundige!

Ik voel dankbaarheid voor alles wat ik in deze 10 jaar heb mogen beleven.
Ik zie nog helder voor me hoe ik trots met een visitekaartje en de ambitie om echt de GGZwereld te veranderen in een kamer van mijn woning in Bilthoven startte als zelfstandig psycholoog/natuurgeneeskundige.

Hoe anders ziet het er nu uit met mijn praktijkruimte in het klooster Dolphia in het mooie Twente.
Zoveel ervaringen, zoveel mogen leren van verschillende docenten en leermeesters en absoluut niet te vergeten van al die mensen die bij mij in de praktijk kwamen.
Zo dankbaar dat ik telkens meer leer en steeds meer niet alleen met mijn hoofd. 10 jaar terug voelde ik ook van alles aan bij klanten. Toen nog veel meer door met mijn focus naar buiten mijn lijf te gaan. Alsof ik boven mijn lijf ging zweven. Nu blijf ik mij ontwikkelen om mee te kijken en mee te voelen bij een ander juist vanuit mijn lichaam. Dat juist mijn lijf me kan helpen om informatie te ontvangen.

Steeds weer ervaar ik dat als ik niet alleen met mijn denkhersenen, maar ook met mijn hele zijn leef wat ik vertel en waar ik mee werk met de klanten die bij me komen, het effect zoveel groter is. Voor de klant en voor mezelf 😉
Met mededogen en liefde kijk ik naar waar ik vandaan kom als therapeut en ondernemer. En ik voel de nieuwsgierigheid naar wat de komende 10 jaar mij gaan brengen. Hoe ik me verder zal ontwikkelen.
Hoe meer ik leer hoe beter ik zie waar ik me verder kan ontwikkelen. En ik geniet ervan. Ik zeg nu “YES!” als ik merk dat ik mij nieuwe dingen eigen maak. Als ik mijn patronen doorbreek. En daardoor worden de YESmomenten steeds meer.


En hoe mooi is het om mijn reis, hier boven zie je het verschil, naar steeds meer en beter leren voelen te delen. De voorbereidingen voor de Beter Voelen challenge waren al volop in gang toen ik me besefte dat ik deze maand 10 jaar op reis ben in mijn praktijk. Toeval bestaat niet 🙂

Zin om ook op reis te gaan in Beter Voelen? Je bent van harte welkom om je aan te melden voor de gratis challenge.
Meld je nu meteen aan!

Heb je iets aan dit artikel? Deel het :)

Pin It on Pinterest

Share This