Waarmee kan ik je helpen?

Emoties en voeding

Het spectrum van klachten waarmee ik je kan helpen is vrij breed. We werken aan de emoties die onder de klachten liggen. Daarnaast gaan we aan de slag met herinneringen van nare gebeurtenissen, zodat de emoties en overtuigingen die je op het moment van de nare gebeurtenis hebt gevormd veranderen in overtuigingen die je nu ondersteunen.

Ook geef ik advies over hoe je met voeding beter in je vel kan zitten.

Expertise

De meeste ervaring heb ik met het verwerken van trauma’s en angsten en de klachten die (hoog)gevoelige mensen hebben.

Ik werk met volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Vanuit mijn eigen ervaring als hooggevoelig en hoogbegaafd (lees mijn brein werkt anders dan bij de meeste mensen), kan ik me goed inleven in het gevoel anders te zijn en niet om te kunnen gaan met de wereld omdat deze als overweldigend over kan komen.

Een niet uitputtende lijst van klachten waarmee ik je kan helpen:

  • Verwerken van trauma’s, zoals verkeersongelukken, nare seksuele ervaring/misbruik, vervelende gebeurtenissen uit je jeugd, miskraam
  • Angsten, zoals sociale angst, gegeneraliseerde angststoornis, examenvrees/faalangst
  • Fobie├źn, zoals rij-angst, vliegangst, valangst, angst voor honden
  • Burn-out
  • Somberheid en depressieve klachten
  • Laag zelfvertrouwen en lage eigenwaarde
  • Onverklaarbare lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, migraine, buikpijn
  • Verminderen dyslexie en dyscalculie

Neem vooral contact op of maak een kennismakingsafspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Pin It on Pinterest

Share This